Confidentialitate

Plus Additional Hair SRL respecta confidentialitatea fiecarui vizitator, fiind constienti de importanta acestui lucru. Informatia prezentata mai jos este conceputa pentru a ajuta vizitatorii si clientii nostri in a intelege ce informatie colectam de pe site-urile operate de Plus Additional Hair si modul in care aceasta este folosita.

A. Informatie Identificare-Persoane

Plus Additional Hair SRL, prin site-ul www.hair-plus.ro, primeste date specifice despre vizitatorii site-ului doar atunci cand informatia este furnizata voluntar, cand vizitatorii realizeaza o comanda pe site sau isi fac cont pe site-ul nostru.

Cand furnizati informatii ce pot duce la identificarea persoanei, aceasta va fi folosita pentru a satisface cererea dvs. specifica. In majoritatea cazurilor, va este data posibilitatea de a selecta daca sunteti de acord sau nu ca Plus Additional Hair SRL sa foloseasca informatia in scopuri aditionale. Puteti solicita ca Plus Additional Hair SRL sa nu foloseasca informatia dvs. Totusi, Plus Additional Hair SRL isi rezerva dreptul, dupa cum dispune, de a trimite buletine informative sau alte informatii importante privind produsele vandute prin site-ul www.hair-plus.ro. Lipsa oricaror instructiuni din partea dvs. permite site-ului www.hair-plus.ro sa foloseasca informatiile dumneavostra pentru a va informa despre produsele oferite de catre Plus Additional Hair SRL.

Oricum, Plus Additional Hair SRL nu va face cunoscute informatiile ce va identifica ca persoana decat daca (i) autorizati acest lucru, (ii) legea o cere sau (iii) in cazul unui rau fizic iminent asupra vizitatorilor, clientilor www.hair-plus.ro precum si a altora.

Pe site-urile unde oferiti voluntar orice informatii, date, raspunsuri, intrebari, comentarii, sugestii, idei sau altele asemanatoare, Plus Additional Hair SRL va trata acele portiuni de informatie ca fiind non-confindetiala si non-propietate si nu-si va asuma nici o obligatie in a proteja acea informatie de a nu o face cunoscuta, decat daca nu intra sub incidenta acestei declaratii de confidentialitate.

B. Informatie Non Identificare-Persoane (Generica)

In general, Plus Additional Hair SRL colecteaza unele informatii generice automat. Informatia Generica nu dezvaluie identitatea unui vizitator. Include, de obicei, informatii privind adresa de Internet atribuita calculatorului tau, numarul si frecventa vizitatorilor precum si siturile Gazduire.ro vizitate.

Plus Additional Hair SRL colecteaza aceste informatii in scopul limitat de a determina necesitatile serviciilor adresate clientilor. Realizam acest lucru folosind anumite tehnologii, incluzand “cookies” (tehnologie ce poate fi folosita pentru a putea furniza vizitatorilor informatii special adresate acestora privind serviciile oferite).

Plus Additional Hair SRL nu combina informatia colectata in acest fel cu niciun fel de informatie ce poate duce la identificarea persoanelor. Puteti seta browserul sa va anunte atunci cand primiti un cookie si sa-l respingeti daca doriti.

C. Exceptii si Limitari

Cu toate ca exista aceasta Declaratie de Confidentialitate, Plus Additional Hair SRL coopereaza in totalitate cu oficialitatile in orice investigatie ce are legatura cu orice continut (incluzand comunicatiile electronice private sau personale transmise catre www.hair-plus.ro) sau activitate ilegala a oricarui utilizator al Serviciilor, luand masuri rezonabile in a-si proteja drepturile de proprietate.

In scopurile limitate de a indeplini o astfel de cooperare si in concordanta cu legile aplicabile, Plus Additional Hair SRl poate fi solicitat sa dezvaluie informatii ce pot duce la identificarea persoanelor. Aditional, Plus Additional Hair SRL poate decide sa monitorizeze comunicatiile de orice tip (i) pentru a se supune legilor, reglementarilor sau cererilor guvernamentale; (ii) daca o astfel de dezvaluire este necesara sau adecvata pentru operarea Gazduire.ro; (iii) pentru a proteja drepturile de proprietate ale www.hair-plus.ro sau a altora.