Cum cumpar?

Pasul 1: Logati-va in contul dumneavoastra sau va puteti crea un cont nou accesand butonul “Contul meu”.

  • In cazul in care faceti comanda fara sa fiti logati, aplicatia va va cere acest lucru in pasul “Finalizare comanda”.

Pasul 2: In pagina “Magazin”, dati click pe produsul pe care doriti sa-l cumparati.

Pasul 3: In pagina produsului dati click pe butonul “Adauga in cos”.

  • *In cazul in care doriti sa cumparati si alte produse reveniti la pagina “Magazin” si dati click pe urmatorul produs pe care doriti sa-l cumparati.

Pasul 4: Dati click pe butonul “Vezi cos cumparaturi”.

Pasul 5: Dupa ce ati dat click pe butonul “Vezi cos cumparaturi” veti fi directionat catre pagina de finalizare comanda.

Pasul 6: Pentru finalizarea comenzii, dati click pe butonul “Spre finalizarea comenzii”, situat in partea de jos a paginii.

Pasul 7: Va trebui sa completati datele de facturare si datele de livrare

  • In cazul in care nu v-ati logat si aveti deja cont creat, va trebui sa o faceti, accesand butonul din partea de sus a paginii
  • In cazul in care nu aveti cont, va trebui sa bifati casuta “Creati-va un cont” de sub “Oras” si “Cod postal”; va aparea o casuta unde vi se va cere sa adaugati o parola; pe baza adesei de email completate mai sus si aceasta parola va veti putea loga in cont.

Pasul 8: Dupa ce bifati modalitatea de plata (Plata cu cardul sau Plata prin ramburs), bifati casuta “Sunt de acord cu Termeni si conditii” si dati clic pe butonul “Plaseaza comanda”

  • In cazul in care ati ales varianta de a plati cu cardul vi se va deschide o noua pagina; dati click pe butonul “Pay via MobilPay” pentru a putea finaliza plata cu cardul.

Dupa ce ati finalizat comanda, veti primi un email cu datele comenzii. Unul din consultatii nostri va vor prelua comanda si va vor contacta pentru confirmarea comenzii.

Persoanele care doresc sa achizitioneze cantitati angro sunt rugate sa ne trimita un email pe adresa: office@hair-plus.ro.