Green Spirit

100% Natural

Plus Additional Hair este fabricat din bumbac, un produs natural cunoscut de milenii. „Plus” nu contine substante chimice care ar putea afecta pielea capului. Este 100% vegetal, pigmentii de culoare sunt pe baza de minerale si vin complet fara agenti agresivi.

Vitamina E

Plus Additional Hair contine vitamina E ce protejeaza celulele organismului de efectele daunatoare ale radicalilor liberi. In plus, produsul a fost testat in mod repetat in laboratoare independente, tracnd cu succes toate testele impotriva substantelor nocive. De aceea, Plus Additional Hair este natural, sigur si eficient.

Ingrediente

PIGMENTI PE BAZA DE MINERALE

„Plus” este fabricat din bumbac, un produs natural cunoscut de milenii. „Plus” nu contine substante chimice care ar putea afecta pielea capului. PigmentIi de culoare sunt pe baza de minerale si nu contin agenți agresivi.

TESTAT IN LABORATOARE INDEPENDENTE

In plus, produsul este  imbogatit cu vitamina E, o vitamina protectoare care protejeaza celulele organismului de efectele daunatoare ale radicalilor liberi. Produsul a fost testat in mod independent, pentru substanțele nocive si este uimitor de eficient.

MAGNETISM NATURAL

Plus” este format din mai multe mii de particule mici de bumbac, care sunt incarcate static prin scuturarea Sperdendose. Daca produsul natural este aplicat pe par, particulele de pulbere adera  la parul existent si  ofera bogatie podoabei capilare.

Armonia naturii

Natura

Natura a inspirat descoperirea acestiu produs, deoarece in anii ’80 un cercetator japonez a descoperit beneficiile asupra parului aduse de particulele microscopice de bumbac, incarcate static.

Minerale

Plus Additional Hair contine minerale benefice parului tau, minerale utilizate cu rolul de a hrani firul de par si de a pigmenta natural produsul. De aceea produsul este natural 100% si nu contine elemente nocive.

Statistici

Statisticile arata ca un par frumos aduce asupra sa respect mai mare de sine. Plus Additional Hair va ajuta sa aveti parul perfect. Momentele mai putin placute din viata dumneavoastra vor disparea complet.

Fascinatie

Deorece produsul vine intr-o gama larga de culori, se poate utiliza indiferent de culoarea parului dumneavoastra. Mai mult, datorita pigmentilor naturali, parul dumneavoastra va avea o culoare naturala si stralucitoare.